Als Project Manager bij SmartSpotter help je internationale A-merken en retailers op hoofdkantoor niveau om ervoor te zorgen dat alle afspraken op de winkelvloer worden nagekomen. Je komt terecht in een leuk team, dat hard werkt aan het succes van onze klanten. Krijg jij energie van het in goede banen leiden van uiteenlopende projecten bij verschillende opdrachtgevers? Lees snel verder!

 

Afspraak is afspraak, wie kent de uitdrukking niet? Helaas blijkt dit in de praktijk eerder een wens dan een feit. Leveranciers van merkproducten maken afspraken met hoofdkantoren van retailers. Over welke promoties bijvoorbeeld in de winkel horen te staan. Wat een product kost. Of waar in het schap het product moet staan. Lang niet altijd komen winkels deze afspraken na. Met als resultaat: weggegooid geld voor de leverancier en de winkel.

 

Hoe je erachter komt of een winkel een afspraak nakomt of niet? Goede vraag! - We weten dat we aan jou een goede hebben! - Hier bedachten wij ruim 10 jaar geleden een oplossing voor: Welkom bij SmartSpotter.

 

Wij werken met Spotters. Gewapend met onze app kruisen ze het hele land door om opdrachten uit te voeren als mystery shopper of merchandiser. Waar ze ook nog geld mee verdienen. Dit gebeurt altijd op de winkelvloer.

 

Heel eerlijk? Spotters hebben we zowat genoeg, maar die ene lege stoel bij ons op kantoor... Juist daar worden we verdrietig van. Als Project Manager versterk jij ons team! En dat team is compact, maar hecht. Dat is bewust, want we houden ervan om snel te kunnen schakelen. En dan het liefst in een dynamische omgeving, waar mensen die beter willen worden perfect op hun plek zitten!

 

Jezelf onmisbaar maken voor klanten, meewerken aan ons grotere doel* én onderdeel uitmaken van een hecht en bloedfanatiek team. Zo ziet je baan als Project Manager er bij ons uit:

  • Heel relaxt: Je werkt hybride. De ene dag werk je thuis, de volgende dag ben je op locatie bij de klant en weer een dag later werk je vanuit ons kantoor in Naarden;
  • Klanten help je door met ze mee te denken. Op basis van jouw ervaring stel je de beste inzet van SmartSpotter voor;
  • Spotters zet je aan het werk met opdrachten in de app. Jij weet precies wat je klant wilt meten, dus deze opdrachten zet je zelfstandig uit;
  • Je maakt offertes op. Of dat nou voor een eenmalige opdracht is of voor een samenwerking die het hele jaar duurt.

 

Als Project Manager is het wel lekker dat je wat ervaring meebrengt. Voor ons, maar helemaal voor jezelf. Deze baan kent namelijk veel afwisseling waarbij de vraag naar kwaliteit altijd hoog is. Gelukkig vertellen onze Spotters jou precies wat er gebeurt op de winkelvloer. Hierdoor kun je je klant goed advies geven, zelfs onderbouwd met foto’s! Hé, die optie had je bij je vorige baan niet he?

 

Wat je er verder bij krijgt:

  • Een marktconform salaris;
  • 25 vakantiedagen per jaar en 8% vakantietoeslag;
  • Hele toffe klanten zoals Albert Heijn, L’Oréal en Douwe Egberts;
  • En natuurlijk een laptop en telefoon om je werk te kunnen doen én trainingen en cursussen die je onder werktijd kunt volgen.

 

En dan hebben we het nog niet eens over ons prachtige kantoor gehad! Uitzicht op het Gooimeer, een Nintendo voor vermakelijke pauzes en een dakterras met hangmatten die in de zomer héél snel bezet zijn.

 

Als je het ons vraagt? Niet langer zoeken! Solliciteren! Mail of bel Harriette op 0610137281. We willen je graag leren kennen!

 

*Dat grotere doel heb je nog van ons tegoed; wij gaan voor een optimale synergie tussen retailer en leverancier, zodat op 25 november 2030 alle afspraken tussen deze partijen worden nagekomen. Daardoor kan een extra retail omzet worden gerealiseerd van 5 miljard euro.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.