Pravilna namestitev izpostavitev in ohranjevanje njihovega stanja

Plan promocij ne šteje nič, brez pravilne izvedne. To pomeni pravilen začetek in ohranjevanje stranja. Le tako lahko zagotovimo kvaliteto skozi celotno promocijo.

SmartSpotter PRO je naša hitra in prilagodljiva rešitev za ustvarjanje in vzdrževanje popolnih zaslonov. S planogrami, cenami, POS in še več, točno tako, kot bi morali biti. Naši usposobljeni merchandiserji so vedno pri roki, da oživijo nove promocije v trgovinah in opravijo vse potrebno, da jih ohranimo v najboljšem položaju.

Pridobite brezplačen demo

Storitev SmartSpotter PRO

SmartSpotter PRO merchandiserji so v celoti usposobljeni za vse, od namestitve novih glavnih izpozstavitev in druge umestitve do zagotavljanja, da so zaloge napolnjene, urejeno predstavljene in pravilno oblikovane, pri čemer so vsi materiali POS postavljeni in po potrebi posodobljeni, kot je določeno v planogramih.

Ustvarjen za uspeh

Zagotovite si popoln začetek promocij, drugih umestitev in vsakodnevnih prikazov. Strokovno napolnjene police z namestitvijo cen in POS materialov.

Ohranjanje standardov

Prepričajte se, da je vsak zaslon optimiziran in da se zaloge dopolnijo, s pravilnimi cenami in najnovejšimi materiali POS na vseh pravih mestih. Z načrtovanimi pregledi ali ko vpogled SmartSpotterja pokaže, da je treba ukrepati.

Strokovni merchandising na zahtevo

SmartSpotter PRO prinaša novo razsežnost z neprekosljivo hitrostjo, prilagodljivostjo in cenovno ugodnostjo, ki je mogoča le prek množičnega crowdsourcinga. Naši popolnoma usposobljeni merchandiserji, ki so izbrani iz baze naših najboljših in najbolj izkušenih Spotterjev, prinašajo strokovno znanje, ki izhaja iz dela enega največjih podjetij za trženje na terenu, Advantage Smollan. Tako boste izkoristili prednosti globalnega znanja prek lokalnih ljudi, ki poznajo vašo trgovino.

Prek SmartSpotter PRO smo veseli, da lahko zagotovimo nacionalno pokritost z lokalno hitrostjo, kadar koli in kjer koli jo potrebujete. Zagotovite si čim boljše nove promocije in priskočite na pomoč, ko vpogled v poročanje SmartSpotter na terenu pokaže, da je treba ukrepati. Naša temeljita storitev od začetka do konca je zaključena s popolnim poročilom, vključno s fotografijami, ki dokumentirajo storjeno.

Nadzorna plošča, ki razkrije vse

Vsa opozorila in vpogledi v teren se prikazujejo tukaj. SmartSpotter nadzorna plošča je vaše edino mesto, ki ga morate obiskati, da si ogledate stanje na terenu. Edinstveno orodje za vpogled v stanje v trgovinah, za katerega skrbi naša lastna razvojna ekipa, poslovne inteligence in integracije AI.

Tu si lahko ogledate vsa poročila, fotografije in ocene, skupaj s preverjenimi geografskimi podatki. Lepo zapakirana analitika, ki vam v realnem času, daje moč za učinkovito ukrepanje.

Zaprosite za demo račun!

Pripravljeni smo in čakamo na vas!

Začeti s SmartSpotterjem je enostavno. Naša ekipa vam bo svetovala in vam pomagala skozi postopek namestitve. Ko to storite, bodo naši merchandiserji v roku 1 ure napoteni na lokacijo izvedbe.

Kontaktirajte nas in začnite.

Želite vedeti več? Povezali vas bomo!
*
*
*
*

Vaše osebne podatke obdelujemo v skladu z našimi Pravilnikom o zasebnosti.

Ali pa nas kontaktirajte: +386 82003898 info@smartspotter.si