Alles wat je moet weten, wanneer je het wilt weten

De uitvoering op de winkelvloer is van invloed op de merkreputatie en de omzet. Om er zeker van te zijn dat alles altijd volgens afspraak wordt geplaatst, is 360° veldonderzoek nodig. SmartSpotter geeft de inzichten vanuit de winkel. Overal waar het nodig is. Op ieder moment!

Je ziet direct wat we hebben gevonden, samen met automatische analyses waarmee je meteen aan de slag kunt. Naast de foto's en gegevens die in winkel(s) zijn verzameld, toont het overzichtelijke dashboard scores voor de naleving van afspraken, deelbare rapporten, KPI-trendlijnen en nog veel meer.

Metingen geven de benodigde inzichten. Van schap beschikbaarheid en promo compliance tot de juiste locatie en plaatsing van POS-materialen. Data gedreven acties zorgen er daarna eenvoudig voor dat afspraken tussen retailers en leveranciers kunnen worden nagekomen. Via eigen teams, de getrainde crowd en flexibele PRO merchandisers.

Vraag een gratis demo aan

Spotters staan altijd klaar, waar en wanneer je ze nodig hebt

SmartSpotter's unieke dekking en snelheid is te danken aan de manier waarop Spotters opdrachten uitvoeren via onze app.

Spotters zijn getrainde consumenten die het leuk vinden om winkels te bezoeken en te rapporteren wat zij tegenkomen. Daarvoor betalen wij hen. Zij doen veelal aan mystery shopping, wat zorgt voor ogen op de winkelvloer in elke hoek van het land. Op ieder gewenst moment om te controleren hoe producten en promoties daadwerkelijk geplaatst zijn. Ook 's avonds en in het weekend. 

Maar dat is niet de enige oplossing. We kunnen jullie eigen medewerkers en/of PRO merchandisers er ook bij betrekken. Vertel wat je wilt meten of optimaliseren en wij doen de rest!

Mystery shopping crowd

SmartSpotter's ongeëvenaarde netwerk van mystery shoppers staat klaar in het hele land. Om meteen in actie te komen wanneer onze app dat vraagt.

Eigen teams

Jullie eigen collega's doen het veldonderzoek via de TEAM-versie van onze app. Hun inzendingen worden getoond in het SmartSpotter dashboard, naast andere opdrachten via Spotters.

Ieder detail telt

Promo

Promo
compliance

Producten worden juist in de winkel geplaatst, zowel op het schap als op secundaire displays.

Shelf

Product beschikbaarheid

Voldoende voorraad die op tijd wordt aangevuld om out of stocks tijdens de piekuren te voorkomen.

Team

Planogram compliance

Perfecte schappen met keurig geplaatste producten, in lijn met planogrammen en het schapaandeel per SKU of merk.

POS-materiaal

Aanwezigheid en een correcte plaatsing van instore media, zowel voor seizoen campagnes als voor activaties en productlanceringen.

Price

Prijscommunicatie

Aanwezigheid van prijskaartjes en naleving van prijzen per SKU in de winkel. SmartSpotter geeft ook zicht op de prijzen van de concurrent.

Winkelperformance

Winkelperformance

Een betere naleving van promotionele afspraken leidt tot een hogere omzet, ROI en herhaalaankopen van tevreden klanten.

Kies het juiste service niveau

Rapportages door de crowd (Spotters) kennen verschillende serviceniveaus. Kies het efficiëntste pakket dat bij je past. Alle oplossingen leveren dezelfde hoge kwaliteit en unieke flexibiliteit. Daar zijn we trots op!

Promotracker icon

PromoTracker

Snelle, efficiënte rapportages via ons PromoTracker-plan tonen de belangrijkste promo compliance trends in een volledig geautomatiseerd dashboard. Zorg ervoor dat producten altijd op de juiste plaats in de winkel liggen. Volgens de afgesproken ruimte op het schap en op second placement displays.

  • Zicht op promo compliance vanaf dag 1
  • Representatieve, landelijke steekproef
  • Geautomatiseerde meldingen
  • Alerts voor winkels en field TEAMs
  • Dashboard met KPI-trends
Express icon

Express

In & out tracking: Verhoog de waarde van instore activiteiten. Snelle, efficiënte rapportages via ons SmartSpotter Express plan tonen de belangrijkste KPI's in een volledig geautomatiseerd dashboard.


 

  • KPI-tracking
  • Alle landelijke FMCG retailers
  • Representatieve, landelijke steekproef
  • Volledig geautomatiseerd dashboard
  • Snelle en efficiënte KPI-analyse
Measurement icon

PREMIUM Metingen

Krijg meer controle over de campagnes, omloopsnelheid en het schappenplan op winkelniveau. Dankzij gedetailleerde rapportages en op maat gemaakte metingen zie je eenvoudig hoe de winkeluitvoering zich verhoudt tot de gemaakte afspraken.
 

  • Op maat gemaakte metingen
  • Support door ervaren projectmanagers
  • Image recognition & API integraties
  • Omzetverlies calculaties
  • Direct corrigerende acties

Het dashboard dat alles onthult

Alle inzichten en gegevens komen hier samen. Het SmartSpotter dashboard toont alle actionable data. Een unieke instore excellence oplossing, ondersteund door een eigen development team en de laatste business intelligence- en AI integraties.

Hier vind je alle rapporten, foto's en scores, compleet met geverifieerde geo-locatie gegevens. Netjes verpakt in real-time, geautomatiseerde en deelbare analyses om direct in actie te komen.

Vraag een demo account aan

Laten we gaan Spotten!

Starten met SmartSpotter is eenvoudig. Onze retail executie experts bespreken jullie behoeftes en zetten die om naar shopper taal. Daarna worden Spotters op pad gestuurd om verslag uit te brengen. Al binnen 1 uur!

Neem contact op om te beginnen.

Vragen aan SmartSpotter? Stel ze. We komen snel terug met het passende antwoord.
*
*
*
*

We verwerken uw persoonlijke data in overeenstemming met het Privacy Statement.