Vse, kar morate vedeti, tik pred očmi

Kakovost izvedbe v maloprodaji vpliva tako na vaš ugled kot tudi na vaš rezultat. Poskrbite, da bo vse vedno tako, kot bi moralo biti. SmartSpotter vam daje popolen vpogled, saj mobilizira ljudi na terenu za izvajanje terenskih raziskav. Povsod, kjer jih potrebujete. Kadar koli želite.

Takoj boste lahko videli, kakšno je stanje, skupaj z analitiko, ki razkriva, kaj to pomeni. Poleg fotografij in podatkov, zbranih iz trgovin, je na naši preprosto razumljivi nadzorni plošči prikazana ocena skladnosti, poročila za skupno rabo, doseganje KPI in drugo.

Od stanja zaloge in promocijske skladnosti do pravilne namestitve in uporabe POS materialov vas SmartSpotter obvešča o vsem, kar morate vedeti. Tako lahko ciljate na učinkovite ukrepe, ki temeljijo na podatkih, da zagotovite izpolnjevanje sporazumov med trgovcem in dobaviteljem. Bodisi v lastni zasedbi, bodisi z vključitvijo SmartSpotter PRO merchandiserjev.

Pridobite brezplačen demo

Spotterji so pripravljeni, kadar koli in kjer koli jih potrebujete

Neprimerljiva pokritost in hitrost SmartSpotterja izhajata iz načina, kako pri naši aplikaciji pridobivamo Spotterje in aktiviramo naloge.

Spoterji so predvsem usposobljeni člani javnosti, ki radi obiskujejo prodajalne in poročajo o tem, kar najdejo. Za kar jim seveda plačujemo. Izvajajo skrivnostno nakupovanje, ki omogoča vpogled terena v vsakem kotičku države. Kadar koli želite preveriti, kako izgleda vaš izdelek in promocijska umestitev. Vključno z večeri in vikendi.

A to ni edina rešitev. Odločite se lahko tudi za vključitev lastnega osebja. Po tem se morate le odločiti, kaj želite vedeti!

Crowdsourcing meritve

Mreža skrivnostnih nakupovalcev, je v pripravljenosti po vsej državi in je pripravljena za začetek delovanja, ko jih naša aplikacija opozori na nalogo.

Vaša ekipa

Ljudje iz vašega podjetja lahko opravijo raziskave na terenu prek TEAM različice naše aplikacije. Njihova opažanja so prikazana na nadzorni plošči SmartSpotter, skupaj z vsemi drugimi, ki jih naredijo Spotterji.

Vsak detail šteje

Promo

Promocijska izvedba Zaloga je pravilno shranjena, tako za primarne kot za sekundarne postavitve, z dogovorjeno dodelitvijo prostora.

Shelf

Razpoložljivost na polici

Ustrezna količina zalog, z ustreznim rokom uporabe in se proaktivno dopolnjuje, da bi se izognili praznim policam v času največje prodaje.

Team

Skladnost s planogramom

Privlačne police z urejenimi izdelki, skladnimi s planogrami in deležem polic po SKU ali blagovni znamki.

POS materiali

Prisotnost in pravilna postavitev različnih materialov v trgovini, tudi za sezonske akcije akcije, aktivacije in predstavitve izdelkov.

Price

Oblikovanje cen

Prisotnost oznak cen in skladnost cen po SKU. SmartSpotter lahko ponudi tudi vpogled v cene konkurentov.

Winkelperformance

Uspešnost trgovinIzboljšana promocijska skladnost vodi do povečanega prometa, donosnosti naložbe in zadovoljnih strank, ki se vedno znova vračajo.

Izberite raven storitve

Poročanje na terenu, ki ga ponuja skupina SmartSpotter, je na voljo na različnih ravneh storitev, zato lahko izberete načrt, ki najbolje ustreza vašim zahtevam. Vsi načrti zagotavljajo enako kakovost in edinstveno prilagodljivost, na katero smo ponosni.

Promotracker icon

PromoTracker

Hitro in učinkovito poročanje prek našega PromoTracker prikazuje najpomembnejše KPI na popolnoma avtomatizirani nadzorni plošči. Prepričajte se, da so izdelki na pravilnih pozicijah, tako na primarnih kot za drugih izpostavitvah in skladne z dogovorjeno dodelitvijo prostora.

  • Vplogled v promocijsko skladnost že od prvega dneva
  • Reprezentativen, nacionalni vzorec
  • Samodejni opomniki
  • Opomniki za trgovine / terensko EKIPO
  • Nadzorna plošča s trendi KPI
Express icon

Express

Sledenje prodaji: povečajte vrednost svojih dejavnosti v trgovini. Hitro in učinkovito poročanje prek našega SmartSpotter Express prikazuje najpomembnejše KPI na popolnoma avtomatizirani nadzorni plošči.

 

  • KPI sledenje narejen po meri
  • Vsi trgovci po vsej državi
  • Raziskava, ki temelji na vzorcu
  • Popolnoma avtomatizirana nadzorna plošča
  • Hitra in učinkovita analiza KPI
Measurement icon

Pametne meritve

Zagotovite si večji nadzor nad prodajo vaših SKU -jev in planogrami. Natančno poročanje in prilagojene pametne meritve preučujejo, kako se vaša izvedba v trgovini ujema z dogovori, ki ste jih sklenili.

 

  • Meritve po meri
  • Izkušeno vodenje projektov
  • Prepoznavanje slik in integracije API
  • Izračun izgube prodaje
  • Neposredni korekcijski ukrepi

Nadzorna plošča, ki razkrije vse

Vsa opozorila in vpogledi v teren se prikazujejo tukaj. SmartSpotter nadzorna plošča je vaše edino mesto, ki ga morate obiskati, da si ogledate stanje na terenu. Edinstveno orodje za vpogled v stanje v trgovinah, za katerega skrbi naša lastna razvojna ekipa, poslovne inteligence in integracije AI.

Tu si lahko ogledate vsa poročila, fotografije in ocene, skupaj s preverjenimi geografskimi podatki. Lepo zapakirana analitika, ki vam v realnem času, daje moč za učinkovito ukrepanje.

Zaprosite za demo račun!

Začnimo s Spottiranjem!

Začetek uporabe SmartSpotterja je preprost. Naši prodajni strokovnjaki  bodo analizirali vaše potrebe in vas vodili skozi postopek namestitve. Ko to storite, bodo Spottoreji v 1 uri napoteni, da poročajo o vaših stvareh, ki ste jih specificirali ob namestitvi!

Za začetek nas kontaktirajte.

Želite vedeti več? Povezali vas bomo!
*
*
*
*

Vaše osebne podatke obdelujemo v skladu z našimi Pravilnikom o zasebnosti.

Ali pa nas kontaktirajte: +386 82003898 info@smartspotter.si