Poslovite se od kaosa e-pošte, preglednic in papirja

SmartSpotter TEAM je vodilna programska platforma za prodajo na drobno in za učinkovito kontrolo prodajne ekipa v trgovinah. Poslovite se od kaosa e-pošte, preglednic in papirja. Pozdravljamo vas v našem svetu prilagodljivih, zmogljivih in avtomatiziranih rešitev, ki vam bodo v pomoč pri popolni prodajni izvedbi. Zasnovan tako, da se vaša ekipa osredotoča na svoje strokovno znanje: vzpostavi odnose, izboljša izkušnje v trgovinah in poveča prodajo.

Začnite z brezplačnim preizkusom

SmartSpotter TEAM opolnomoči uspešnost vrhunskih maloprodajnih blagovnih znamk

Aplikacija za merchandising & prodajo

Poskrbite, da bo vaši ekipi na terenu zabavno poročati o stanju v trgovinah. Preprosto nastavite in upravljajte naloge za zbiranje in skupno rabo podatkov ter slik iz trgovin.

Preprosto, avtomatizirano & učinkovito poročanje

Pregled podatkovin samodejna opozorila vodijo do hitrejših strateških ukrepov. Delite rezultate v živo s trgovskimi partnerji, da boste lahko sodelovali v smeri popolne prodaje na drobno.

Promocija & skladnost planogramov

Poskrbite, da bodo z učinkovitimi anketami, ki omogočajo preverbo skladnosti s planogramom, razpoložljivosti na policah, prepoznavanju slik in še več, vaši izdelki vedno odlično zastopani.

S kom sodelujemo

Signify

Je zelo, uporabniku prijazen, tako za uporabnike na terenu kot ljudi, ki berejo poročila. Našim ljudem ni treba več pripravljati poročil doma, kar jim prinaša večje zadovoljstvo pri delu. Za nas je idealno orodje za povezavo s trgovci.

Kris Langhendries, Store Management Retail

Lion Beers

Since we started using SmartSpotter the results measured so far have really helped us get an even better in-store execution with our customers on and off premise. The dashboard provided immediate insights and photos that allowed us to adjust and redirect our teams and resources to turn around lower performing/complying stores.

Saskia Andriessen, Head of Marketing

Brownes Dairy

Z uporabo SmartSpotter TEAM imamo vsa poročila na eni platformi. Danes lahko vidimo, hitreje kot kdaj koli prej, kaj se dogaja na terenu! Na ta način lahko ukrepamo preden se promocijsko obdobje konča.

Ivana Pereza, Brand Manager and Category Development

Swinkels Family Brewers

Nadzorna plošča je preprostost, pregledna in deljiva v skupno rabo. Naše osebje na terenu lahko brez težav poroča o lokalnih promocijah in predstavitvah promocij.

Guus van Wouden, Field Sales Manager Retail

Bose

SmartSpotter podpira Bose pri uvajanju vseh trgovskih projektov v Evropi. SmartSpotter TEAM je najučinkovitejši in uporabniku najprimernejši sistem za zbiranje podatkov v prodajalnah. Podatki ostanju projektov v realnem času nam omogočajo hiter odziv in hitre prilagoditve, ko se pojavijo težave. Sodelovanje s SmartSpotterjem je pomenilo, da lahko svoje projekte izvajamo hitreje in tudi bolj kakovostno.

Ben Weerts, Sales Activation Program Manager

tcc global

Pred leti smo obiskovali trgovine z beležko in fotoaparatom, toda s SmartSpotter TEAM je bilo to avtomatizirano na učinkovitejše ter poročanje v realnem času. Preko aplikacije in nadzorne plošče je hitro viden trend izvajanja dogovorov v trgovini, trgovcu pa se lahko deli nasvete in trike. Če želimo razširiti področje uporabe, to naredimo s Spotterji, ki nam povedo kaj se dogaja v prodajalnah. SmartSpotter pomaga pri sprejemanju boljših odločitev o prodajnih mestih in uporabi bolj usmerjenega trženja za pospeševanje prodaje.

Esmay van der Lek, Program Manager

Aveve

SmartSpotter TEAM is a modern way to let the employees in our stores focus on daily important topics. Employees check the stores just like they are looking through the consumer's eyes. The temperatures of freezers and coolers are also recorded daily in SmartSpotter. The SmartPoints per assignment ensure that it becomes a form of competition. The ability to easily manage the stores based on live reports makes Aveve more efficient.

Paul Boon, Sales Coordinator Aveve-stores

Premium

Stalni uporabniki
19
Na uporabnika/mesec* Začnite z brezplačnim preizkusom
  • Zanesljiva mobilna aplikacija za kontrolo maloprodaje
  • Zajem in pregled fotografij
  • Neomejeno število anket in fotografij
  • Prejeti podatki: močna analitika in filti
  • Avtomatizirana nadzorna plošča in poročila
Oglejte si vse značilnosti skrij

Enterprise

Cene na zahtevo

Vse v PREMIUM, plus:

  • Prepoznavanje slike za KPI polic in planogramo
  • Restful API storitve za integracijo z lastnim sistemom
  • Dediciran vodja uspešnosti stranke
  • Integrirana množica: Povečajte vaš TEAM z nacionalno pokritostjo skrivnih kupcev in merchandiserjev
Oglejte si vse značilnosti skrij

Expansion

Začasni uporabnik
4
Na aktivnega uporabnika/dan* Začnite z brezplačnim preizkusom
  • Zanesljiva mobilna aplikacija za kontrolo maloprodaje
  • Zajem in pregled fotografij
  • Neomejeno število anket in fotografij
  • Prejeti podatki: močna analitika in filti
  • Avtomatizirana nadzorna plošča in poročila
Oglejte si vse značilnosti skrij

Lastnosti izdelka

Trgovske ankete

Poskrbite, da bo vaša ekipa osredotočena na glavne prioritete poslovanja trgovin: distribucija, zaloge, planogrami, promocije, kontrolni seznami trgovcev ter njihove lokalne storitve in sodelovanje.

Integracije in povezljivost

Povežite SmartSpotter z REST ful API storitvijo kot SAP Cloud for Customer, PowerBI in JSON in integrirajte vaš TEAM s KPI-ji podjetja.

Mystery shopping & merchandising crowd

SmartSpotter je najučinkovitejša rešitev za popolno izvedbo aktivnosti v trgovinah. Povečajte svoj TEAM s prilagodljivimi skrivnimi kupci in merchandiserji in tako ustvarite velik učinek.

Ste pripravljeni na to, da bodo vsi vaši dogovori izpolnjeni ter na izboljšan ROI vašega TEAM-a? Imejte jasen pregled nad aktivnostmi, pospešite izkušnje vaših kupcev in zvišajte prodajo.

Začnite z brezplačnim preizkusom
Želite vedeti več? Povezali vas bomo!
*
*
*
*

Vaše osebne podatke obdelujemo v skladu z našimi Pravilnikom o zasebnosti.

Ali pa nas kontaktirajte: +386 82003898 info@smartspotter.si