Správné vystavení displejů a kontrola správného vystavení.

Maloobchodní propagační plány jsou bez správné realizace k ničemu. To znamená nastavit vše správně hned na začátku a také zajistit, aby nedošlo k poklesu standardů.

SmartSpotter PRO je naše rychlé a flexibilní řešení pro tvorbu a udržování dokonalých obchodních expozic. S planogramy, cenami, POS a dalšími informacemi přesně tak, jak mají být. Naši vyškolení merchandiseři jsou vždy po ruce, aby zrealizovali nové propagační akce v prodejně a udělali veškerou práci, která je potřeba k tomu, aby byly co nejlepší.

Získejte bezplatnou ukázku

Služba SmartSpotter PRO

Merchandiseři SmartSpotter PRO jsou plně vyškoleni, aby zvládli vše od budování nových hlavních a sekundárních vystavení až po zajištění doplňování zásob produktů, včetně úhledného vyskládání výrobků do regálu a správného nacenění, přičemž všechny POS materiály jsou umístěny a aktualizovány podle potřeby, jak je uvedeno v planogramech.

Nastaveno na úspěch

Získejte perfektní start pro promoce, druhotné a primární vystavení. Odborně naplněné regály doplněné o umístění cenovek a POS materiálů.

Dodržování standardů

Zajistěte optimalizaci každého displeje a doplňování zásob, správné ceny a buďte si vždy jistí, že jsou aktuální POS materiály na správných místech. Zajistíme to prostřednictvím plánovaných kontrol nebo v případě, že výsledky SmartSpotteru naznačují potřebu jednat.

Odborné znalosti v oblasti merchandisingu na zavolání

SmartSpotter PRO přináší nový rozměr merchandisingových služeb, a to díky bezkonkurenční rychlosti, flexibilitě a poměru ceny a výkonu, který je možný pouze díky crowdsourcingu. Naši plně vyškolení merchandiseři, kteří jsou ručně vybíráni z našich nejzkušenějších a nejdůvěryhodnějších crowdspotterů, poskytují odborné znalosti, které plynou pouze z toho, že jsou součástí jedné z největších světových společností zabývajících se terénním marketingem, Advantage Smollan. Získáte tak výhody globálního know-how prostřednictvím místních lidí, kteří znají váš obchod.

Jsme rádi, že prostřednictvím služby SmartSpotter PRO, můžeme poskytovat celostátní pokrytí s místní rychlostí, kdykoli a kdekoli to budete potřebovat. Zajistit co nejlepší start nových propagačních akcí a přijít na pomoc, když poznatky z terénního hlášení SmartSpotter ukazují, že je třeba jednat. Naše důkladné komplexní služby jsou zakončeny úplnou zprávou včetně fotografií, která dokumentuje, co bylo vykonáno.

Dashboard, který odhalí vše

Všechna upozornění a poznatky z našich řešení jsou zde pohromadě. SmartSpotter Dashboard je místem, kde se dozvíte všechny naše poznatky. Jedinečný nástroj pro vynikající výsledky v obchodě, který je podporován naším vlastním vývojovým týmem, business intelligence a integrací s umělou inteligencí.

Zde se zobrazují všechny přehledy, fotografie a skóre doplněné o ověřená geolokační data. Úhledně zabalené do automatizovaných a sdílených analýz v reálném čase, které vám umožní přijmout účinná opatření.

Požádejte o demo účet!

Jsme kdykoli připraveni!

Začít se službou SmartSpotter PRO je snadné. Náš prodejní tým s vámi probere vaše potřeby a provede vás procesem nastavení. Po jeho dokončení budou naši merchandiseři vysláni, aby zdokonalili vaše prezentace v obchodě do 1 hodiny!

Kontaktujte nás a začněte.

Chcete vědět více? Budeme vás kontaktovat!
*
*
*
*

Vaše osobní údaje zpracováváme v souladu s našimi Ochrana osobních údajů.

Nebo nás kontaktujte: +420 257 318 953 info@smartspotter.cz