Oprostite se od kaosa e-mailova, proračunskih tablica i papira

SmartSpotter TEAM je vodeća softverska platforma za maloprodaju i prodaju robe za učinkovitu reviziju maloprodaje. Oprostite se od kaosa e-mailova, proračunskih tablica i papira. Pozdravljamo vas u našem svijetu fleksibilnih, moćnih i automatiziranih rješenja koja će vam pomoći u savršenom izvršenju maloprodaje. Dizajnirani kako bi se vaš tim usredotočio na svoju stručnost: izgrađivanje odnosa, poboljšavanje iskustva u trgovini i povećanje prodaje.

ZAPOČNITE SVOJ DEMO

SmartSpotter TEAM osnažuje terenske performanse vrhunskih maloprodajnih marki

Aplikacija za mobilni merchandising i prodaju

Neka vašem timu izvještavanje o revizijama trgovina bude zabavno. Jednostavno postavite i upravljajte misijama za prikupljanje i dijeljenje podataka i slika za poboljšavanje inteligencije u trgovini.

Jednostavno, automatizirano i učinkovito izvještavanje

Uvidi na temelju podataka i automatizirana upozorenja dovode do bržih strateških akcija. Podijelite rezultate uživo s trgovinskim partnerima kako biste surađivali u cilju savršenog izvršenja u maloprodaji.

Promocija i usklađenost planograma

Provjerite jesu li vaši proizvodi uvijek savršeno postavljeni pomoću učinkovitih anketa za usklađenost s planogramom, dostupnost na policama, prepoznavanje slika i još mnogo toga.

S kim sudjelujemo

Signify

Vrlo je lagan za upotrebu, kako za ljude na prodajnom mjestu, tako i za ljude koji čitaju izvještaje. Naši ljudi više ne moraju izvještavati kod kuće, što im donosi veće poslovno zadovoljstvo. Za nas je to idealan alat za povezivanje između tvrtke Signify i trgovca.

Kris Langhendries, Store Management Retail

Lion Beers

Otkad smo počeli koristiti SmartSpotter, dosad izmjereni rezultati zaista su nam pomogli da postignemo još bolju izvedbu u trgovini s našim kupcima u i izvan prostora. Nadzorna ploča pružala je neposredne uvide i fotografije koji su nam omogućili da prilagodimo i preusmjerimo svoje timove i resurse da okrenemo slabije prodajne / usklađene trgovine.

Saskia Andriessen, Head of Marketing

Brownes Dairy

Korištenjem SmartSpotter TEAM imamo sva izvješća na jednoj čvrstoj platformi. Danas možemo vidjeti što se događa na terenu brže nego ikad !! Na taj način možemo poduzeti mjere prije završetka promotivnog razdoblja.

Ivana Pereza, Brand Manager and Category Development

Swinkels Family Brewers

Kontrolna ploča je jednostavna, jasna i zajednička za upotrebu. Naše osoblje na terenu može lako izvještavati o lokalnim promocijama i prezentacijama promocija.

Guus van Wouden, Field Sales Manager Retail

Bose

SmartSpotter podržava Bose u uvođenju svih merchandising projekata u Europi. SmartSpotter TEAM je najučinkovitiji i najprilagođeniji sustav za prikupljanje podataka na prodajnom mjestu. Podaci o napretku projekata u stvarnom vremenu omogućuju nam brzu reakciju i brze prilagodbe kada se pojave problemi. Suradnja sa SmartSpotterom značila je da svoje projekte možemo implementirati brže te uz veću kvalitetu.

Ben Weerts, Sales Activation Program Manager

tcc global

Prije nekoliko godina posjećivali smo trgovine s bilježnicom i fotoaparatom, ali sa SmartSpotter TEAM-om to je automatizirano učinkovito i u stvarnom vremenu. Putem aplikacije i nadzorne ploče brzo je vidljivo izvršenje u trgovini a savjeti i trikovi se mogu podijeliti s trgovcem. Ako želimo proširiti opseg, koristimo Spottere kako bismo vidjeli što se događa na prodajnom mjestu. SmartSpotter pomaže donijeti bolje odluke o POS-u koje će se koristiti i primijeniti ciljaniji marketing za poticanje prodaje.

Esmay van der Lek, Program Manager

Aveve

SmartSpotter TEAM moderan je način da se zaposlenici u našim trgovinama usredotoče na dnevne zadatke. Zaposlenici provjeravaju trgovine kao da gledaju očima potrošača. U SmartSpotteru se svakodnevno bilježe i temperature zamrzivača i hladnjaka. SmartPoints po zadatku osiguravaju da to postane oblik natjecanja. Sposobnost jednostavnog upravljanja trgovinama na temelju izvještaja uživo čini Aveve učinkovitijim.

Paul Boon, Sales Coordinator Aveve-stores

Premium

Full-time korisnici
19
Po korisniku/mjesecu* ZAPOČNITE SVOJ DEMO
  • Pouzdana mobilna aplikacija za maloprodajnu reviziju
  • Fotografiranje i upravljanje fotografijama
  • Neograničen broj anketa i fotografija
  • Podaci: snažna analitika i filtri
  • Automatizirana nadzorna ploča i izvješća u stvarnom vremenu
Pogledajte sve mogućnosti sakriti

Enterprise

Cijena na zahtjev
  • Sve iz PREMIUM
  • Prepoznavanje slike za KPI police i planograme
  • Služne API usluge za integraciju s vlastitim sustavima
  • Namjenski menadžer uspjeha kupaca
  • Integrirana ekipa: pojačajte svoj TEAM s tajnim kupcima i merchandiserima
Pogledajte sve mogućnosti sakriti

Expansion

Privremeni korisnici
4
Po aktivnom korisniku/danu* ZAPOČNITE SVOJ DEMO
  • Pouzdana mobilna aplikacija za maloprodajnu reviziju
  • Fotografiranje i upravljanje fotografijama
  • Neograničen broj anketa i fotografija
  • Podaci: snažna analitika i filtri
  • Automatizirana nadzorna ploča i izvješća u stvarnom vremenu
Pogledajte sve mogućnosti sakriti

Značajke proizvoda

Ankete o maloprodaji

Neka vaš tim bude usredotočen na glavne prioritete poslovanja maloprodajnih trgovina: distribucija, bez zaliha, planogrami, promocije, kontrolni popisi prodavača i njihove lokalne usluge i suradnja.

Integracije i povezivost

Povežite SmartSpotter s RESTful API uslugama poput SAP Cloud za kupce, PowerBI i JSON kako biste integrirali svoj TEAM s korporativnim KPI-ima.

Mystery shopping & merchandising ekipa

SmartSpotter je najučinkovitije rješenje za savršeno izvršenje trgovine. Poboljšajte svoj TEAM pomoću fleksibilnih tajnih kupaca i merchandisera koji će stvoriti ogroman učinak.

Jeste li spremni ispuniti sve ugovore, poboljšati ROI svog TEAM-a i imati jasan pregled robne marke kako biste ubrzali iskustvo trgovine i prodaju?

ZAPOČNITE SVOJ DEMO
Želite znati više? Kontaktirat ćemo vas!
*
*
*
*

We process your personal data in accordance with our Politika privatnosti.

Ili nas kontaktirajte: +385 13794523 info@smartpotter.hr