Vše, co potřebujete vědět, přímo před vašima očima

Kvalita maloobchodního prodeje ovlivňuje vaši pověst i hospodářské výsledky. Ujistěte se, že je vše vždy tak, jak má být, a získejte 360° přehled. SmartSpotter vám takový přehled poskytne tím, že mobilizuje lidi v terénu, aby prováděli průzkum. Všude tam, kde je potřebujete mít. Kdykoli budete chtít.

Okamžitě uvidíte, co Spotteři zjistili, a získáte dokonalé analýzy, které odhalí, co je třeba dělat lépe. Vedle fotografií a dat shromážděných ve vašem obchodě (obchodech) zobrazuje náš přehledný řídicí panel výsledky shody, sdílené přehledy, trendové čáry KPI a další.

SmartSpotter vás upozorní na vše, co potřebujete vědět, od stavu zásob na regálech a dodržování propagačních opatření až po správné umístění a používání POS materiálů. Můžete se tak zaměřit na efektivní, daty řízená opatření k zajištění plnění smluv mezi maloobchodníky a dodavateli. Buď vlastními prostředky, nebo zapojením merchandiserů SmartSpotter PRO.

Získejte bezplatnou ukázku

Spotteři jsou připraveni, kdykoli a kdekoli je potřebujete

Bezkonkurenční pokrytí a rychlost SmartSpotteru vychází ze způsobu, jakým hromadně získáváme spottery a spouštíme úkoly prostřednictvím naší aplikace.

Spotteři jsou především vyškolení lidé z řad veřejnosti, kteří rádi navštěvují maloobchodní prodejny a podávají zprávy o tom, co našli. Za to jim samozřejmě platíme. Provádějí mystery shopping, díky němuž mají oči v terénu v každém koutě země. Kdykoli si chcete zkontrolovat, jak vypadá umístění vašeho produktu a promo akce. Včetně večerů a víkendů. 

Ale to není jediné řešení. Můžete také zapojit své vlastní zaměstnance. Pak už je jen na vás, co potřebujete vědět!

Měření pomocí crowdsourcingu

Bezkonkurenční síť crowdsourcovaných mystery shopperů společnosti SmartSpotter je v pohotovosti po celé zemi a je připravena vyrazit do akce, jakmile je naše aplikace upozorní na úkol.

Váš tým

Lidé z vaší vlastní společnosti mohou provádět terénní průzkum prostřednictvím verze TEAM naší aplikace. Úkoly pro ně se zobrazí na panelu SmartSpotter spolu s dalšími crowdsourcingovými úkoly.

Každý detail se počítá

Promo

Exekuce propagačních akcí

Správné umístění zásob v prodejně, a to jak pro primární, tak pro druhotné umístění displejů, s dohodnutým přidělení prostoru.

Shelf

Dostupnost na pultech

Dostatečné množství skladových zásob, které jsou proaktivně doplňované, aby se zabránilo prázdným regálům v době obchodní špičky.

Team

Dodržování planogramu

Atraktivní regály s úhledně vyskládanými výrobky, které jsou v souladu s planogramy a podílem regálu na SKU nebo značce.

POS materiály

Přítomnost a správné vystavení displejů v prodejně, včetně sezónních kampaní, aktivací a uvedení výrobků na trh.

Price

Ceník

Přítomnost cenovek a soulad s cenou na SKU. Aplikace SmartSpotter může také poskytnout přehled o cenách konkurence.

Winkelperformance

Výkonnost prodejny

Lepší dodržování propagačních opatření vede ke zvýšení obratu, návratnosti investic a spokojeným zákazníkům, kteří se vracejí pro další zboží.

Vyberte si úroveň služeb

Terénní hlášení od společnosti SmartSpotter Crowd je nabízeno v různých úrovních služeb, takže si můžete vybrat plán, který nejlépe vyhovuje vašim požadavkům. Všechny plány poskytují stejně vysokou kvalitu a jedinečnou flexibilitu, na kterou jsme hrdí.

Promotracker icon

PromoTracker

Rychlý a efektivní reporting prostřednictvím našeho plánu PromoTracker zobrazuje nejdůležitější klíčové ukazatele výkonnosti na plně automatizovaném panelu. Zajistěte správné umístění zásob v prodejně, a to jak pro primární, tak pro sekundární umístění displejů, včetně dohodnutého prostoru.

  • Přehled o dodržování předpisů v oblasti propagace od prvního dne
  • Reprezentativní celostátní vzorek
  • Automatizované upomínky
  • Upozornění pro prodejnu / terénní tým
  • Dashboard s trendy KPI
Express icon

Express

Sledování příjmu a výdeje: Zvyšte hodnotu svých aktivit v prodejně. Rychlé a efektivní reportování prostřednictvím našich plánů SmartSpotter Express zobrazuje nejdůležitější KPI v plně automatizovaném dashboardu.
 

  • Sledování KPI na míru
  • Všichni celostátní FMCG maloobchodníci 
  • Audit na základě vzorků
  • Plně automatizovaný řídicí panel
  • Rychlá a efektivní analýza KPI
Measurement icon

Chytrá měření

Získejte větší kontrolu nad obraty SKU a plánem regálů. Podrobné reporty a na míru šitá funkce Smart Measurements zkoumají, jak vaše realizace v prodejně odpovídá dohodám, které jste uzavřeli.

 

  • Měření na míru
  • Zkušené řízení projektů
  • Rozpoznávání obrazu a integrace API
  • Výpočet ztrát z prodeje
  • Přímá nápravná opatření

Dashboard, který odhalí vše

Všechna upozornění a poznatky z našich řešení jsou zde pohromadě. SmartSpotter Dashboard je místem, kde se dozvíte všechny naše poznatky. Jedinečný nástroj pro vynikající výsledky v obchodě, který je podporován naším vlastním vývojovým týmem, business intelligence a integrací s umělou inteligencí.

Zde se zobrazují všechny přehledy, fotografie a skóre doplněné o ověřená geolokační data. Úhledně zabalené do automatizovaných a sdílených analýz v reálném čase, které vám umožní přijmout účinná opatření.

Požádejte o demo účet!

Pusťte se do spottingu!

Začít se SmartSpotterem je snadné. Naši odborníci na maloobchodní realizaci s vámi proberou vaše potřeby a provedou vás procesem nastavení. Jakmile vše bude hotové, Spotteři budou vysláni, aby do 1 hodiny nahlásili vaše specifikace!

Kontaktujte nás a začněte

Chcete vědět více? Budeme vás kontaktovat!
*
*
*
*

Vaše osobní údaje zpracováváme v souladu s našimi Ochrana osobních údajů.

Nebo nás kontaktujte: +420 257 318 953 info@smartspotter.cz