Neem afscheid van onoverzichtelijke e-mails en papieren rapportages

SmartSpotter TEAM is het toonaangevende rapportageplatform voor buitendiensten en winkeloperatie teams. Neem afscheid van onoverzichtelijke e-mails, spreadsheets en rapportages via papier. Welkom in een wereld van flexibele, krachtige en geautomatiseerde oplossingen die de dagelijkse retail operatie efficiënter maken. Ontworpen om het team in de winkel te laten focussen op hun expertise: het bouwen van relaties, verbeteren van winkelervaringen en het verhogen van de omzet.

Start de gratis proefperiode

SmartSpotter TEAM verbetert de prestaties van winkelteams

Mobiele merchandising & sales app

Help het team en maak rapporteren vanaf de winkelvloer eenvoudiger. Opdrachten om informatie en foto's van de winkelvloer op te halen zijn eenvoudig op te zetten. Collega's hebben altijd toegang om te zien wat er op de winkelvloer gebeurt.

Eenvoudig, geautomatiseerd en efficiënt rapporteren

Data gedreven inzichten en geautomatiseerde notificaties leiden tot snellere en betere strategische acties. Deel live resultaten met handelspartners en zorg zo samen voor een perfecte retail executie.

Nakoming van promoties en planogrammen

Zorg dat producten altijd perfect gepresenteerd worden met efficiënte opdrachten voor schappenplan nakoming, product beschikbaarheid, beeldherkenning en meer.

Wij werken samen met

Signify

Voor mij is SmartSpotter TEAM een aanrader en een super tool. Het is zeer gebruiksvriendelijk, zowel voor de mensen op de winkelvloer als de mensen die de rapporten uitlezen. Onze mensen hoeven thuis geen rapportages meer te maken, wat hen ook weer meer werkvreugde brengt. Voor ons is het de ideale verbindingstool tussen Signify en de retailer.

Kris Langhendries, Shopbeheer manager

Lion Beers

De tot nu toe gemeten resultaten hebben ons echt geholpen om een nog betere uitvoering in de winkel te krijgen. Het dashboard toont directe inzichten en foto's waarmee we onze teams en middelen konden optimaliseren om minder presterende winkels te helpen verbeteren.

Saskia Andriessen, Head of Marketing

Brownes Dairy

Door SmartSpotter TEAM hebben we nu alle rapporten in een overzichtelijk platform. Nu kunnen we zien wat er in de winkel gebeurt, sneller dan ooit! Hierdoor kunnen we actie nemen voordat de promotieperiode afloopt en zorgen we direct voor een verhoogde omzet.

Ivana Pereza, Brand Manager and Category Development

Swinkels Family Brewers

Het dashboard is sterk in zijn eenvoud, overzichtelijk en intern deelbaar. Mijn buitendienst medewerkers rapporteren hiermee zonder moeite lokale acties en opvallende presentaties van folder promoties.

Guus van Wouden, Field Sales Manager Retail

Bose

SmartSpotter ondersteunt Bose in de uitrol van alle merchandising projecten in Europa. SmartSpotter TEAM is voor ons het meest efficiënte en gebruiksvriendelijke systeem om data op de winkelvloer te verzamelen. Door realtime data over de voortgang van de projecten, kunnen we kort op de bal spelen en snel bijsturen wanneer er zich issues voordoen. De samenwerking met SmartSpotter heeft ertoe geleid dat we sneller onze projecten kunnen implementeren en ook met een hogere kwaliteit.

Ben Weerts, Sales Activation Program Manager

tcc global

Jaren terug deden wij winkelbezoeken met een blocnote en een fotocamera, maar met SmartSpotter TEAM is dit efficiënt en realtime geautomatiseerd. Via de app en het dashboard is er snel een trend zichtbaar qua winkelexecutie en kunnen tips & tricks worden gedeeld met de retailer. Als we het breder willen trekken zetten we Spotters in om te zien van wat er op de winkelvloer gebeurt. SmartSpotter helpt om betere beslissingen te nemen over het in te zetten POS en meer gerichte marketing toe te passen om sales te stimuleren.

Esmay van der Lek, Program Manager

Aveve

SmartSpotter TEAM is een moderne manier om dagelijks de medewerkers in de winkel te laten focussen op een aantal belangrijke topics. De medewerkers controleren het winkelbeeld alsof ze door de bril van de klant kijken. Dagelijks worden ook de temperaturen van diepvriezers en koelingen genoteerd in SmartSpotter. De SmartPoints per opdracht zorgen ervoor dat het een vorm van competitie wordt. De mogelijkheid om de winkels eenvoudig op basis van rapporten aan te sturen maakt Aveve efficiënter.

Paul Boon, Sales Coordinator Aveve-stores

Premium

Fulltime gebruikers
19
Per gebruiker/maand* Start de gratis proefperiode
  • Betrouwbare app voor winkelrapportages
  • Onbeperkt aantal foto's
  • Onbeperkt aantal opdrachten
  • Data gedreven: krachtige analyses en filters
  • Realtime geautomatiseerd dashboard
bekijk alle features verberg alle features

Enterprise

Prijs op aanvraag

Alles in PREMIUM, plus:

  • Beeldherkenning voor schap KPI's
  • Integratie met eigen systemen
  • Eigen customer success manager
  • Geïntegreerde crowd: getrainde mystery shoppers en merchandisers door het hele land
bekijk alle features verberg alle features

Expansion

Tijdelijke gebruikers
4
Per actieve gebruiker/dag* Start de gratis proefperiode
  • Betrouwbare app voor winkelrapportages
  • Onbeperkt aantal foto's
  • Onbeperkt aantal opdrachten
  • Data gedreven: krachtige analyses en filters
  • Realtime geautomatiseerd dashboard
bekijk alle features verberg alle features

Zorg samen voor meer impact op de winkelvloer

Retail vragenlijsten

Focus op de belangrijkste aspecten op de winkelvloer: distributie, beschikbaarheid, schappenplannen, promoties, checklists voor winkeliers en samenwerking.

Integratie met eigen systemen

Verbind SmartSpotter met RESTful API-services als SAP Cloud for Customer, PowerBI en JSON om de resultaten van het TEAM te integreren met interne KPI's.

Mystery shopping & merchandising crowd

SmartSpotter is de meest efficiënte oplossing voor een perfecte executie op de winkelvloer. Geef je TEAM direct een boost met getrainde mystery shoppers of merchandisers en zorg voor maximale impact.

Ben je er klaar voor om de winkelervaringen en de verkoopcijfers te optimaliseren?

Start de gratis proefperiode
Meer weten? We nemen contact op!
*
*
*
*

We verwerken uw persoonlijke data in overeenstemming met het Privacy Statement.

Of neem zelf contact op: +32 (0)3 877 54 92 info@smartspotter.be