Rozlučte se s chaosem e-mailů, tabulek a papírů

SmartSpotter TEAM je přední softwarová platforma pro maloobchodní merchandising a prodejní síly pro efektivní audit. Rozlučte se s chaosem e-mailů, tabulek a papírů. Vítáme vás v našem světě flexibilních, výkonných a automatizovaných řešení, která vám pomohou k dokonalému maloobchodnímu provedení. Navrženo tak, aby se váš tým mohl soustředit na své odborné znalosti: budování vztahů, zlepšování zkušeností v obchodech a růst prodeje.

Vyzkoušejte zkušební verzi zdarma

SmartSpotter TEAM posiluje výkon předních maloobchodních značek v terénu

Mobilní merchandising a & obchodní aplikace

Udělejte reporting auditu v obchodech pro svůj tým zábavnou formou. Jednoduše nastavujte a spravujte mise ke shromažďování a sdílení dat a obrázků na úrovni obchodu, které slouží jako zdroj informací v obchodě.

Jednoduchý, automatizovaný & efektivní reporting

Statisticky založená pozorování a automatická upozornění vedou k rychlejším strategickým akcím. Sdílejte současné výsledky s obchodními partnery a spolupracujte na dokonalém provedení maloobchodu.

Promoce & správné umístění

Ujistěte se, že produkty jsou vždy perfektně umístěny dle průzkumů, schémat vystavení, dostupnosti v regálu, rozpoznávání obrázku a dalších.

S kým spolupracujeme

Signify

Je velmi uživatelsky přívětivý jak pro lidi na prodejně, tak pro lidi, kteří reportují. Naši lidé již nemusí dělat reporty z domova, což jim přináší větší pracovní spokojenost. Pro nás je to ideální nástroj pro propojení mezi Signify a maloobchodníkem.

Kris Langhendries, Store Management Retail

Lion Beers

Od té doby, co jsme začali používat SmartSpotter, nám naměřené výsledky opravdu pomohly dosáhnout ještě lepšího provedení na prodejnách s našimi zákazníky v provozovně i mimo ni. Řídicí panel poskytuje okamžité postřehy a fotografie, které nám umožnily upravit a přesměrovat naše týmy a zdroje, abychom lépe využili obchody s nízkým výkonem / dodržováním předpisů.

Saskia Andriessen, Head of Marketing

Brownes Dairy

Pomocí týmu SmartSpotter TEAM máme všechny zprávy na jedné spolehlivé platformě. Dnes vidíme, co se děje v terénu rychleji, než kdy jindy!! Tímto způsobem můžeme podniknout kroky před dokončením propagační akce.

Ivana Pereza, Brand Manager and Category Development

Swinkels Family Brewers

Dashboard je silný ve své jednoduchosti, jasný a interně sdílitelný. Naši pracovníci v terénu mohou snadno podávat zprávy o lokálních akcích a prezentacích akcí.

Guus van Wouden, Field Sales Manager Retail

Bose

SmartSpotter podporuje společnost Bose při zavádění všech merchandisingových projektů v Evropě. SmartSpotter TEAM je pro nás nejúčinnějším a uživatelsky nejpřívětivějším systémem shromažďování údajů na prodejně. Údaje o pokroku projektů v reálném čase nám umožňují rychle reagovat a provádět rychlé úpravy, když nastanou problémy. Díky spolupráci se společností SmartSpotter můžeme naše projekty realizovat rychleji a také ve vyšší kvalitě.

Ben Weerts, Sales Activation Program Manager

tcc global

Před lety jsme prováděli návštěvy obchodů s poznámkovým blokem a fotoaparátem, ale u SmartSpotter TEAM jsou nyní návštěvy efektivně automatizovány v reálném čase. Prostřednictvím aplikace a dashboardu je vše rychle viditelné v obchodě a tipy a triky lze sdílet s maloobchodním prodejcem. Pokud chceme rozšířit rozsah, pomocí Spotterů sledujeme, co se děje na prodejnách. SmartSpotter pomáhá lépe rozhodovat o použití POS a aplikovat cílenější marketing ke zlepšení prodeje.

Esmay van der Lek, Program Manager

Aveve

SmartSpotter TEAM je moderní způsob, jak nechat zaměstnance v našich obchodech sledovat každodenní důležitá témata. Zaměstnanci kontrolují obchody, ale zároveň jsou schopni se na tyto věci dívat očima spotřebitele. V aplikaci SmartSpotter se také denně zaznamenávají teploty mrazniček a chladniček. SmartPoints za úkol zajišťují, že se stanou formou konkurence. Schopnost snadno spravovat obchody na základě živých zpráv činí Aveve efektivnější.

Paul Boon, Sales Coordinator Aveve-stores

Premium

Uživatelé
19
Za uživatele/měsíčně* Vyzkoušejte zkušební verzi zdarma
  • Spolehlivá mobilní aplikace pro audit maloobchodu
  • Pořizování obrázků a správa fotografií
  • Neomezený počet dotazníků a fotografií
  • Statisticky podložené:výkonné analýzy a reporty
  • Automatizované dashboardy a reporty v reálném čase
  •  
Zobrazit všechny funkce skrýt

Enterprise

Ceny na vyžádání

Vše v PREMIUM verzi a navíc:

  • Rozpoznávání obrázků pro hodnocení vystavení a planogramů
  • API služby pro integraci s vlastními systémy
  • Specializovaný manažer pro úspěchy zákazníků
  • Integrovaný Crowdsourcing: Navyšte svůj TEAM pomocí Tajemných zákazníků nebo Merchandiserů
Zobrazit všechny funkce skrýt

Expansion

Dočasní uživatelé
4
Na aktivního uživatele / den * Vyzkoušejte zkušební verzi zdarma
  • Spolehlivá mobilní aplikace pro audit maloobchodu
  • Pořizování obrázků a správa fotografií
  • Neomezený počet dotazníků a fotografií
  • Statisticky podložené:výkonné analýzy a reporty
  • Automatizované dashboardy a reporty v reálném čase
Zobrazit všechny funkce skrýt

Vlastnosti produktu

Maloobchodní průzkumy

Udržujte svůj tým zaměřený na provoz maloobchodních prodejen s nejvyšší prioritou: distribuce, vyprodání zásob, planogramy, promoce, kontrolní seznamy maloobchodníků a jejich místní služby a spolupráce.

Integrace a připojení

Propojte SmartSpotter se službami  API, jako je SAP Cloud pro zákazníka, PowerBI a JSON, a integrujte svůj TEAM s podnikovými KPI.

Mystery shopping & sdílený merchandising 

SmartSpotter je nejúčinnější řešení pro dokonalé vystavení v obchodech. Posilte svůj TEAM pomocí flexibilních mystery shopperů a merchandiserů a vytvořte obrovský vliv na obchody.

Jste připraveni na perfektní exekuci, mít lepší návratnost investic do vašeho TÝMU a mít jasný přehled o značce, abyste urychlili zážitek a prodej v obchodech?

Vyzkoušejte zkušební verzi zdarma
Chcete vědět více? Budeme vás kontaktovat!
*
*
*
*

Vaše osobní údaje zpracováváme v souladu s našimi Ochrana osobních údajů.

Nebo nás kontaktujte: +420 257 318 953 info@smartspotter.cz