Pravilno postavljanje displaya i njihovo održavanje

Planovi promocije maloprodaje ne vrijede ništa bez ispravnog izvršenja. To znači da za početak morate sve ispravno postaviti, kao i paziti da standardi ne posustanu.

SmartSpotter PRO je naše brzo i fleksibilno trgovačko rješenje za izgradnju i održavanje savršenih display-a. S planogramima, cijenama, POS -om i još mnogo toga, točno onako kako bi trebalo biti. Naši obučeni merchandiseri uvijek su pri ruci kako bi oživjeli nove promocije u trgovinama i obavili sav posao koji je potreban.

Nabavite besplatni demo

SmartSpotter PRO usluga

SmartSpotter PRO merchandiseri potpuno su obučeni za sve, od izgradnje novih displeja za glavni i drugi položaj do osiguravanja popunjavanja zaliha, urednog predstavljanja i ispravnih cijena, sa svim POS materijalima postavljenim i ažuriranim prema potrebi, kako je navedeno u planogramima.

Postavite za uspjeh

Unaprijedite promocije, druge položaje i svakodnevne displaye od savršenog početka. Stručno popunjene police zajedno s postavljanjem cijena i POS materijala.

Održavanje standarda

Pobrinite se da je svaki display optimiziran i da se zalihe popune, s ispravnim cijenama i ažuriranim POS materijalima koji su izloženi na svim pravim mjestima. Putem zakazanih pregleda ili kada uvidi u SmartSpotter ukažu na potrebu djelovanja.

Stručni merchandising na poziv

SmartSpotter PRO donosi novu dimenziju merchandising usluga, s brzinom bez premca, fleksibilnošću i vrijednošću za novac koja je moguća samo putem crowdsourcinga. Naši potpuno obučeni merchandiseri, koji su ručno odabrani od naših najiskusnijih i najpouzdanijih Crowd Spottera, pružaju stručnost koja dolazi samo iz razloga što smo dio jedne od najvećih svjetskih terenskih marketinških tvrtki, Advantage Smollan. Tako ćete dobiti prednosti globalnog znanja putem lokalnih ljudi koji su upoznati s vašom trgovinom.

Putem SmartSpotter PRO, drago nam je što možemo osigurati nacionalnu pokrivenost lokalnom brzinom, kad god i gdje god vam zatreba. Pokretanje novih promocija na najbolji mogući način i pomoć u slučaju da uvidi u izvještavanje na terenu SmartSpotter pokazuju da je potrebno djelovati. Naša temeljita end-to-end usluga upotpunjena je cjelovitim izvješćem, uključujući fotografije, koje dokumentiraju učinjeno.

Čista nadzorna ploča. 
Nema više tajni!

Dobro prezentirane informacije omogućuju poduzimanje brzih akcija. Vaša nadzorna ploča koja se temelji na činjenicama bit će organizirana i dostupna pravim ljudima u formatu za donošenja odluka. 
Verificirani i geo-locirani podatci učinit će vaše analize u stvarnom vremenu vrlo učinkovitim. SmartSpotter su vaše oči i uši na terenu kako bi mogli podići izvršenje aktivnosti u trgovini na sljedeću razinu!

Zatražite demo račun!

Spremni kad i vi!

Početak rada sa SmartSpotter PRO -om je jednostavan. Naš prodajni tim razgovarat će o vašim potrebama i provesti vas kroz postupak postavljanja. Nakon što to učine, naši će merchandiseri biti poslani da usavrše vaše prezentacije u trgovini u roku od 1 sata!

Kontaktirajte nas da biste krenuli

Želite znati više? Kontaktirat ćemo vas!
*
*
*
*

We process your personal data in accordance with our Politika privatnosti.

Ili nas kontaktirajte: +385 13794523 info@smartpotter.hr