SmartSpotter zoekt naar een praktisch ingestelde Junior Accountmanager. Je houdt je afwisselend bezig met operationele taken, de diensten van SmartSpotter en het benutten van kansen uit de markt. Altijd met het doel om samen doelen te behalen en te blijven verbeteren.

Het bestaande team waardeert haar werkomgeving vanuit de kleinschaligheid van het hechte team, in combinatie met het werken voor de grootste (inter)nationale retailers en leveranciers.

Als Jr. Accountmanager speel jij een centrale rol in het zorgen voor klanttevredenheid van de opdrachtgevers. Vanuit je eigen kennis en inzicht in de wensen van de klant, zorg je voor een duurzame relatie en succes. Je weet de klantbehoefte goed in kaart te brengen en door te vertalen naar passende oplossingen. Je waarborgt de kwaliteit van doorgegeven data, waarna deze direct zichtbaar wordt voor de opdrachtgever. Daarnaast krijg je energie van het 'verkopen' van de SmartSpotter-diensten.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

  • Relatiebeheer met bestaande klanten, om langetermijnsamenwerkingen te bewerkstelligen en groei te realiseren;
  • Ondersteuning van de gebruikers van de app/community bij vragen over opdrachten en de app;
  • Zorgdragen voor klanttevredenheid.

 

Wat wij zoeken:

Onze ideale Jr. Accountmanager is stressbestendig, kan goed in teamverband werken en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In het contact met klanten en medewerkers ben je representatief, toegankelijk en toon je initiatief. Je gaat grondig te werk, bent praktisch ingesteld en werkt accuraat.

Verder ben/heb je..

  • Een afgeronde hbo-opleiding in de commerciële richting;
  • Aantoonbare affiniteit met/werkervaring in de Retail;
  • Fulltime beschikbaar.

 

Wat wij jou bieden:

"Er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en vrijheid. Vanuit de drang naar continue verbetering en innovatie, streven we altijd naar het beste resultaat & wow-effect bij de klant!"

Naast de wensen die wij hebben, mag je uiteraard ook wat van ons verwachten:

  • Een afwisselende functie in een ambitieus, dynamisch team;
  • Werken met grote A-merken in verschillende branches;
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • Een contract voor 7 maanden, met zicht op verlenging.

 

Over SmartSpotter
SmartSpotter is opgericht door Martijn, Arno en Maarten: drie heren die barsten van de retailervaring. Dankzij al hun kennis uit de praktijk hebben zij een tool en businessmodel ontwikkeld waarmee iedere retailer geholpen is. Vernieuwend en eigentijds. En dat willen we graag zo houden. Daarom leggen we de lat hoog. Niet voor niets kan iedereen ons doel op de website teruglezen: Een optimale synergie creeren tussen retailer en leverancier, zodat in 2024 alle afspraken tussen deze partijen worden nagekomen. Dan kan er een extra retail-omzet van 1 miljard euro worden gerealiseerd.

 

Interesse in deze functie?
Jouw motivatie voor deze functie en aansluiting op ons team zijn voor ons van doorslaggevend belang. We ontvangen daarom graag een CV inclusief motivatiebrief. Je bent van harte welkom voor een kop koffie! Vragen? Neem dan contact op met Imkje Bouma op telefoonnummer 06 - 10 03 49 44 of via i.bouma@hamiltonbright.com.

 

Solliciteer direct op deze functie 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.