SmartSpotter is opgericht uit frustratie over het gebrek aan transparantie in afspraken tussen retailers en leveranciers. Wij bieden technische oplossingen om nakoming van deze afspraken te meten en de resultaten bespreekbaar te maken. We kunnen inmiddels een groot aantal bekende merken en retailers tot onze klanten rekenen en blijven flink groeien in Nederland én daarbuiten.
 
We zijn begonnen met het crowdsourcen van informatie op de winkelvloer: duizenden Spotters verdienen geld door met hun smartphone data op de winkelvloer in kaart te brengen. Inmiddels verbreedt ons productportfolio zich. Alles wat wij, vanuit onze expertise en ervaring, kunnen ontwikkelen dat bijdraagt aan een verbetering van nakoming van afspraken binnen retail, zien we als een valide product.


Wat jij gaat doen
Als Developer bij SmartSpotter zorg jij ervoor dat zowel onze Spotters als onze klanten in Nederland, België en Australië gebruik kunnen maken van snelle, stabiele en gebruiksvriendelijke software. Je werkt nauw samen met onze commerciële en operationele afdelingen om exact de oplossingen uit te werken die bijdragen aan ons grote doel: ervoor zorgen dat alle afspraken tussen retailers en leveranciers worden nagekomen.

 
Dat er ruimte is voor eigen inbreng en ondernemerschap, is een understatement. We verwachten van je dat je vanaf je eerste dag niet alleen proactief en innovatief aan de slag gaat met onze software. We verwachten daarnaast ook dat je actief meedenkt over de kant waar wij als bedrijf opgaan en dat je meewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe productvormen waarmee we onze klanten nog beter kunnen bedienen.

 

Verder zoeken wij iemand die niet alleen meebouwt aan onze software maar ook actief meewerkt aan het verder professionaliseren van onze development processen. Ervaring met scrum en test driven development zijn een grote pré.

 
Voor onze software en infrastructuur maken we (hoofdzakelijk) gebruik van Ruby on Rails, PostgreSQL en React. Verder ontwikkelen we onze iOS en Android apps in eigen beheer. Ervaring met een webframework vergelijkbaar met Rails is een must, ervaring met Rails een groot voordeel en ervaring met of interesse in het ontwikkelen van iOS en Android apps een pré.

 

Wat wij zoeken

o   Ervaring met het ontwikkelen van webapplicaties in Rails, React of vergelijkbare frameworks;​​​​​​

o   De ambitie om binnen je werk creatief en ondernemend te zijn;

o   Ervaring met Git, Linux, SQL;

o   Goed in staat om eisen en verwachtingen van onze klanten én van je collega's om te zetten in gebruiksvriendelijke, schaalbare en beheerbare software;

o   Je herkent jezelf in onze kernwaarden: Openbrekend, Toegankelijk, Pragmatisch en Grondig.

 

Wat wij bieden

o   Een technisch uitdagende baan binnen een klein, maar snel groeiend team;

o   De mogelijkheid om je onder begeleiding van ons team snel verder te ontwikkelen;

o   Een passend salaris en laptop bij een fulltime dienstverband;

o   Software ontwikkelen die gebruikt wordt door A-merken en bekende retailers;

o   Veel ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap;

o   De flexibiliteit van een startup gecombineerd met de stabiliteit van een winstgevend bedrijf met een bewezen businessmodel.

 
Interesse in deze functie?

Jouw motivatie voor deze functie en aansluiting op ons team zijn voor ons van doorslaggevend belang. We ontvangen daarom graag een CV inclusief motivatiebrief. Je bent van harte welkom voor een kop koffie! Vragen? Neem dan contact op met Martijn Vegter op telefoonnummer +31 (0)88 1244 250 of via martijn@smartspotter.com.