SmartSpotter zoekt naar een praktisch ingestelde Junior Projectmanager. In deze functie ben je de schakel tussen de opdrachtgevers, opdrachten en onze Spotters. Je houdt je afwisselend bezig met operationele taken en klantcontact.

Het bestaande team waardeert haar werkomgeving vanuit de kleinschaligheid van het hechte team, in combinatie met het werken voor de grootste nationale en internationale retailers en leveranciers.

Als Jr. Projectmanager speel jij een centrale rol in het bewaken van de kwaliteit die SmartSpotter aan de opdrachtgevers levert. Je houdt in de gaten welke opdrachten er lopen en of de gemaakte afspraken gehaald worden. Hiertoe zorg je voor een goede behoefte-inventarisatie bij de klanten, om hier vervolgens passende opvolging aan te geven. Je waarborgt de kwaliteit van doorgegeven data, waarna deze direct zichtbaar wordt voor onze opdrachtgevers. Daarnaast krijg je energie van het 'verkopen' van de SmartSpotter-diensten.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Nauw contact onderhouden met jouw klanten, met betrekking tot de metingen. Je luistert, adviseert en voert uit;
 • Het aanmaken, opzetten, goedkeuren en reviewen van ingezonden opdrachten;
 • Ondersteuning van de gebruikers van de app/community bij vragen over opdrachten en de app;
 • Zorgdragen voor klanttevredenheid.

 

Wat wij zoeken:

Onze ideale Jr. Projectmanager is stressbestendig, kan goed zelfstandig werken en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In het contact met klanten en medewerkers ben je representatief, toegankelijk en toon je initiatief. Je gaat grondig te werk, bent praktisch ingesteld en werkt accuraat.

Verder ben/heb je..

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de commerciële richting;
 • Aantoonbare affiniteit met/werkervaring in de Retail. Deze ervaring kun je ook hebben opgedaan in een bijbaan;
 • Fulltime beschikbaar.

 

Wat wij jou bieden:

"Er is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en vrijheid. Vanuit de drang naar continue verbetering en innovatie, streven we altijd naar het beste resultaat & wow-effect bij de klant!"

Naast de wensen die wij hebben, mag je uiteraard ook wat van ons verwachten:

 • Een afwisselende functie in een ambitieus, dynamisch team;
 • Werken met grote A-merken in verschillende branches;
 • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Een contract voor 7 maanden, met zicht op verlenging.

 

Over SmartSpotter
SmartSpotter is opgericht door Martijn, Arno en Maarten: drie heren die barsten van de retailervaring. Dankzij al hun kennis uit de praktijk hebben zij een tool en businessmodel ontwikkeld waarmee iedere retailer geholpen is. Vernieuwend en eigentijds. En dat willen we graag zo houden. Daarom leggen we de lat hoog. Niet voor niets kan iedereen ons doel op de website teruglezen: Een optimale synergie creeren tussen retailer en leverancier, zodat in 2024 alle afspraken tussen deze partijen worden nagekomen. Dan kan er een extra retail-omzet van 1 miljard euro worden gerealiseerd.

 

Interesse in deze functie?
Jouw motivatie voor deze functie en aansluiting op ons team zijn voor ons van doorslaggevend belang. We ontvangen daarom graag een CV inclusief motivatiebrief. Je bent van harte welkom voor een kop koffie! Vragen? Neem dan contact op met HRM via telefoonnummer 088 - 12 44 250 of via info@smartspotter.com.

 

Solliciteer direct op deze functie 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.