Uvod

SmartSpotter vašo zasebnost in vaše osebne podatke obravnava zelo resno in zato z osebnimi podatki ravna varno in skrbno. V tej Izjavi o zasebnosti boste izvedeli kako ravnamo z vašimi podatki in spoznali vase pravice glede obdelave vaših podatkov. Svetujemo vam, da to Izjavo o zasebnosti temeljito preberete. V kolikor imate kakršnakoli vprašanja ali pripombe, nam pišite na privacy@smartspotter.com.

Kdo je SmartSpotter?

SmartSpotter je zasebno podjetje SmartSpotter B.V s sedežem na (1411 DL) Naarden navedenem v registru gospodarskih subjektov nizozemske gospodarske zbornice v skladu s 55334652.

SmartSpotter  je kot upravljalec odgovoren za obdelavo vaših osebnih podatkov.

SmartSpotter je imenoval uradno osebo za varstvo podatkov. Lahko se obrnete na našega pooblaščenca za varstvo podatkov na naslov privacy@smartspotter.com.

Kako SmartSpotter uporablja vaše osebne podatke?

Spodaj boste našli pregled namenov za obdelavo vaših osebnih podatkov. Prav tako boste našli specifikacijo podatkov, ki jih SmartSpotter uporablja za ta posebni namen, pravno utemeljitev in čas, ko SmartSpotter hrani te podatke. Zaradi jasnosti smo cilje kategorizirali.

 

Storitve, upravljanje strank in finančna uprava
 

Namen:

Finančna uprava

Informacije:

Bančne podrobnosti, Neporavnano stanje

Pravna podlaga:

Soglasje

Obdobje hrambe:

Dokler je za ta namen potrebno

   

Namen:

Storitve

Informacije:

Domači naslov, e-pošta, podatki za zagotavljanje storitve, podatki ki so posledica izvajanja storitve

Pravna osnova:

Soglasje

Obdobje hrambe:

Dokler je za ta namen potrebno

 

 

Namen:

Reševanje pritožb

Informacije:

Domači naslov, e-pošta, podatki za zagotavljanje storitve, podatki ki so posledica izvajanja storitve

Pravna podlaga:

Soglasje

Obdobje hrambe:

Dokler je za ta namen potrebno

   

Namen:

Prijavo za delo

Informacije:

Ime, Priimek, e-pošta, Telefonska številka

Pravna podlaga:

Zakoniti interesi

Pomembnost:

Komercialni interesi

Obdobje hrambe:

Dokler je za ta namen potrebno

   
Trženje

Namen:

Glasilo

Informacije:

Ime, e-pošta, Zakoniti interes

Pravna podlaga:

Zakoniti interes

Zadeva:

Komercialni interes

Obdobje hrambe:

Dokler je za ta namen potrebno

   

Namen:

Trženje na družbenih medijih

Informacije:

Ime, e-pošta, Zakoniti interes

Pravna podlaga:

Zakoniti interes

Zadeva:

Komercialni interes

Obdobje hrambe:

Dokler je za ta namen potrebno

   
Spletna stran

Namen:

Spletna analitika

Informacije:

Vedenje na spletu, Lokacija

Pravna podlaga:

Zakoniti interes

Zadeva:

Komercialni interes

Obdobje hrambe:

Dokler je za ta namen potrebno

   

Purpose:

Account

Informacije:

Ime, Naslov, e-pošta, Uporabniško ime, Geslo

Pravna podlaga:

Soglasje

Obdobje hrambe:

Dokler je za ta namen potrebno

   

Kako smo pridobili vaše osebne podatke?

SmartSpotter je pridobil vaše podatke, ker ste nam te podatke posredovali. .

Kakšne so vaše pravice?

V skladu z Evropsko splošno uredbo o varstvu podatkov imate več pravic v zvezi z vašimi podatki in njihovo obdelavo:

Dostop

Do svojih osebnih podatkov lahko dostopate in opravite potrebne spremembe v svojem računu. Če želite videti, katere osebne podatke je SmartSpotter pridobil o vas, lahko uveljavite pravico do dostopa tako, da oddate prošnjo SmartSpotterju.

Spremembe

Če želite spremeniti osebne podatke, ki so vidni kot rezultat zahteve za dostop, sami ne morate vnesti sprememb v račun, lahko pa zahtevate, da SmartSpotter za vas izvede te spremembe. Lahko zahtevate, da SmartSpotter spremeni, popravi, dopolni, izbriše ali zaščiti vaše podatke.

Omejitev obdelave osebnih podatkov

Prav tako imate pravico pod določenimi pogoji zahtevati, da SmartSpotter omeji obdelavo vaših osebnih podatkov.

 Pravica do ugovora

Če se obdelava vaših podatkov opravi na podlagi „zakonitega interesa“, ki ga opravi SmartSpotter ali tretja oseba, imate pravico ugovarjati tej obdelavi

 Prenosljivost podatkov

Imate pravico do pridobivanja vaših osebnih podatkov iz SmartSpotterja. SmartSpotter bo to zagotovil v strukturiranem in običajno uporabljenem formatu, ki ga je mogoče preprosto odpreti s pomočjo običajnih digitalnih sistemov.

 Umik soglasja

Če je pravna podlaga za določeno obdelavo vaše izrecno soglasje, imate pravico, da to soglasje prekličete. To ne vpliva na preteklo obdelavo, vendar pomeni, da ne bomo več mogli obdelovati teh podatkov v prihodnosti. Posledično se lahko zgodi, da SmartSpotter ne bo več mogel zagotavljati določenih storitev.

 Odgovor podjetja SmartSpotter 

Zahtevo lahko pošljete na privacy@smartspotter.com. SmartSpotter bo vašo zahtevo izpolnil v najkrajšem možnem času in v vsakem primeru najkasneje en (1) mesec po tem, ko SmartSpotter prejme tako zahtevo. Če SmartSpotter zavrne vašo zahtevo, bomo v odgovoru navedli, zakaj je bila zahteva zavrnjena.

 Prejemniki vaših osebnih podatkov 

Vaši podatki se lahko posredujejo:

•           PKK d.o.o.

Možno je, da mora SmartSpotter posredovati vaše podatke tretji osebi, na primer za izpolnitev zakonske obveznosti.

 Kaj so piškotki in kako jih uporablja SmartSpotter?

Piškotki so majhni deli (besedilnih) informacij, ki se pošljejo v vaš brskalnik, ko obiščete spletno stran SmartSpotterja in jih nato shranite na trdi disk ali v pomnilnik naprave. Piškotki, ki so nameščeni prek spletne strani SmartSpotter, ne morejo poškodovati vaše naprave ali datotek, shranjenih na njej. S piškotki mislimo tudi primerljive tehnike zbiranja informacij, kot so digitalni prstni odtisi vaših naprav.

 Ali lahko v tej izjavi o zasebnosti pride do sprememb?

Ta izjava o zasebnosti je lahko predmet sprememb. Zato vam svetujemo, da redno berete to Izjavo o zasebnosti in ste tako seznanjeni z spremembami.

 Vprašanja, pripombe in pritožbe 

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s to izjavo o zasebnosti ali načinom, na katerega SmartSpotter uporablja vaše podatke, lahko pošljete e-pošto na privacy@smartspotter.com. Če imate pritožbo glede načina obdelave vaših podatkov, pošljite e-pošto na privacy@smartspotter.com. Poleg tega imate vedno pravico, da stopite v stik s pristojnim nacionalnim organom za varstvo podatkov. V Sloveniji je to Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije.